Laatste nieuws

2021

4 oktober 

Jana, Kaluga en Matong hebben afgelopen week met de baasjes doorgebracht in Brno Tsjechië. I.v.m. de World Dog Show hebben we 4 show dagen bezocht en dat was niet alleen super gezellig maar ook succesvol met mooie plaatsingen voor alle drie honden.

11 september

Vandaag was er RRCN Clubmatch en Matong werd beste Veteraan, wat had ze er weer plezier in om samen met me door de ring te rennen! Haar kinderen en kleinkinderen deden mee en we zijn trots op hun allemaal!

 

20 augustus

Na de vakantie in Italie hebben we aansluitend de German Winner Show in Gelsenkirchen bezocht. Matong werd 'German Veteran Winner' en Kaluga Reserve CAC in de open klas! Een leuke middag met mooi weer en een goede organisatie gezien de huidige maatregelen met Corona. 

3 augustus

De meeste pups zijn uit huis gegaan, stuk voor stuk lieve, sociale RR waar we 8 weken lang heel veel tijd, energie en aandacht aan hebben gegeven. Veel dank aan mijn dochter Yoni en 3 studenten Rosa, Anna en Aurelia. Samen weer een super nestje grootgebracht!

12 juni

Op 9 juni zijn de pups van Tink en Maxi geboren, 10 gezonde pups! Super blij zijn we. Voor meer informatie zie kopje 'Nesten'. 

5 mei

Vandaag hebben we de bevestiging van de dracht gekregen middels een echo dus super fijn! Nu kunnen we rustig dit mooie nest van Tink en Maxi gaan voorbereiden.

18 april

We hebben goed nieuws! Tinkerbell heeft op 6 april een 'date' gehad met Maxi (Ave Caesar Fabulous Fortune) in Zweden. We hopen rond 8 juni op pups maar voor die tijd maken we ter bevestiging nog een echo. Maxi is een uitermate lieve en rustige reu die betreft uiterlijk prima past bij Tink. Daarnaast heeft Maxi een erg vriendelijk bazinnetje die we wat beter hebben leren kennen in Helsingborg waar we hadden afgesproken. 

 

7 maart

Vandaag zijn de pups van Tinkerbell 1 jaar geworden en een daarom hebben we met een aantal gewandeld in Katwijk aan Zee. Super gezellig, lieve honden en fantastische baasjes!

14 februari

Enkele winterse dagen met sneeuw en ijs waren goed voor mens en dier. Om te genieten dus.

31 januari

Een prachtige zondag met veel zon. Wel vroeg op om te wandelen anders is het snel te druk in coronatijd!