Puppy pagina

Verwachte nesten

Sept 2018 hopen we met Matong nog een derde en laatste nestje te krijgen, vader van dit nest zal opnieuw Farey zijn omdat deze combinatie super lieve, rustige en mooie pups brengt. Zie hieronder zijn gegevens, Farey is sinds 2017 regelmatig op shows in Europa  te zien waaronder ook Nederland. Op de Winner 2017 werd hij eerste in de kampioensklasse. Mocht u in de gelegenheid zijn op een van deze show met hem kennis te maken, dan zullen zijn eigenaren dat zeer waarderen.

In 2019 (voorjaar) hopen we dan met een nest van Tinkerbell deze mooie bloedlijnen uit te breiden, Tink is dan dik 3 jaar oud en heeft dus alle tijd om rustig aan uit te zwaren en op te groeien voordat ze haar eerste nestje krijgt.

Dat betekent dat u zich voor een volgend nest mag opgeven en ons rustig eens kunt bellen of langskomen.

 

Jelany Red Djimbo Farey (CRUFTS, INT CH, CH Villagedogs Hot topic X JWW, WW, CW, INT CH, Multi Champion & Winner Aresvuma Olana Red).

Gegevens Farey (roepnaam):

DOB: 26-05-2012

Hoogte: 70 cm

Gewicht: 46 kilo

HD A

ED vrij

DM: N/N (geen drager)

Liver gene: B/b (drager)

Brucela canis: neg.

Hemphylia: geen drager

JME: Free (by parenting)

stamboom

HD uitslagen

Farey is een rustige, vriendelijke hond die bij zijn eigenaren in Moskou woont. Hij komt uit een nest van 12 puppies (Jelany Red D nest) waarvan 3 puppies met multikroon. Zijn broer Int CH Jelany Red Djastin Daimond Francois Jene en zussen CH Jelany Red Dayana Odri and CH Jelany Red Dior Olivia, zijn net als Farey succesvol op de show. Hij heeft zelfs de felbegeerde titel 'Top Ridgeback 2016' gekregen. Als fokker heb ik Farey ontmoet (tesamen met zijn eigenaresse en handler) op een show in Dortmund en ben erg gecharmeerd van zijn temperament en uitstraling. In contact een vriendelijke en rustige hond en duidelijk stapeldol op zijn bazin. In de ring laat Farey een prachtig gangwerk zien. Omdat hij een levergen heeft, verwachten we ook weer een aantal puppies met deze kleur. Eerdere nesten van Farey laten zien dat hij weinig schoonheids 'foutjes' zoals teveel wit als extra kroontjes, vererft. Kortom een lieve, stabiele, gezonde en prachtige hond die tesamen met Matong haar Australische bloedlijnen een perfecte fit is. 

Voor meer informatie kunt u de website van de Jelany Red Kennel bezoeken: www.jeremyred.ru of bezoek de website van fokster Elena Kamle, daar zijn haar meest recente show ervaringen te zien dus ook die van Farey.