Laatste nieuws

2021

12 juni

Op 9 juni zijn de pups van Tink en Maxi geboren, 10 gezonde pups! Super blij zijn we. Voor meer informatie zie kopje 'Nesten'. 

5 mei

Vandaag hebben we de bevestiging van de dracht gekregen middels een echo dus super fijn! Nu kunnen we rustig dit mooie nest van Tink en Maxi gaan voorbereiden.

18 april

We hebben goed nieuws! Tinkerbell heeft op 6 april een 'date' gehad met Maxi (Ave Caesar Fabulous Fortune) in Zweden. We hopen rond 8 juni op pups maar voor die tijd maken we ter bevestiging nog een echo. Maxi is een uitermate lieve en rustige reu die betreft uiterlijk prima past bij Tink. Daarnaast heeft Maxi een erg vriendelijk bazinnetje die we wat beter hebben leren kennen in Helsingborg waar we hadden afgesproken. 

 

7 maart

Vandaag zijn de pups van Tinkerbell 1 jaar geworden en een daarom hebben we met een aantal gewandeld in Katwijk aan Zee. Super gezellig, lieve honden en fantastische baasjes!

14 februari

Enkele winterse dagen met sneeuw en ijs waren goed voor mens en dier. Om te genieten dus.

31 januari

Een prachtige zondag met veel zon. Wel vroeg op om te wandelen anders is het snel te druk in coronatijd!

2020

15 november 

Met het prachtige herfstweer van een week geleden heeft Jan Wiersma mooie foto's gemaakt van Dan en Quint zodat ze beiden kunnen worden gepresenteerd aan fokkers en teef eigenaren als mogelijke dekreu. Ik ben erg trots op beide reuen die betreft karakter bijzonder lief en gemakkelijk zijn. Meer informatie over beide reuen is te vinden onder 'Rawridge Reuen'.

Rawridge Native Bunji (Dan)

Rawridge Fyodor of Farey (Quint)